Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie jestem tutaj nowy i od razu zwracam sie z pytaniem: Mam w swojej E36 zainstalowany centralny zamek z pilotem, szczatek alarmu jest tylko tyle ze po przekreceniu kluczyka migaja awaryjne. na pilocie nie ma naklejki a na module nie ma nic, na pilocie jest tylko napis VDO. chcialbym sie dowiedziec co to za alarm gdyz sa tam 2 przyciski ale jak otwarlem pilota to pod guma wodoszczelna sa jeszcze 3 w sensie ze sciezki na elektronice jak pod przyciskami. jak to nacisne guzikiem to sie dioda zaswieca ale nic sie nie dzieje. czy ktos umie mi pomoc? :)

http://img261.imageshack.us/img261/2531/zdjcie000ie9.jpg[/img]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
juz wiem, to VDO Case Lock, system centralnego montowany seryjnie w BMW, bodajze w E36 i E39, w dwoch wersjach, jednej z alarmem, obsluga automatycznego otwierania bagaznika i jeszcze paroma bajerami a w drugiej najzwyklejszy centralny zamek. potrzebuje tylko jeszcze informacji czy moze ma ktos cos takiego u siebie i czy pilot ma tez 2 przyciski czy wiecej :)