Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy temat którego nie ma. Mieszkam w regionach gdzie sklepy z częściami można bez obaw nazwać złodziejskimi więc od lat kupuje części tylko na allegro ale też tylko z większych sklepów które tam się ogłaszają.

Lecz ostatnio szukając bardzo dziwnego czujnika (którego nie było nigdzie i większość nie wiedziała o co chodzi) do samochodu Seat Alhambra trafiłem na rewelacyjny sklep z częściami samochodowymi. Zrobiłem już u nich zakupy na ok 1000zł i jestem bardzo zadowolony. Sprzedają markowe lub oryginalne części i mają świetną obsługę. Do tego kurier DPD (za pobraniem 25zł) sprawiają, że zakupy są szybkie i pewne.

Zaoszczędziłem dzięki nim drugi 1000zł i to na prawdę ze względu na ceny. Kupuję części tylko oryginalne! Nie mieli na przykład problemu z filtrem odmy do 3.0d (silnik M57) gdzie na serwisie można pomarzyć Ci ściągają tylko całą odme za cenę ok 175zł a ten sklepik oryginalny filterek z uszczelką za 90zł ;] mają wszystko nawet ściągając na zamówienie części jest to kwestia 1-2 dni.

Polecam serdecznie i zachęcam do dodawania najlepszych według Was sklepów które na to zasługują. Pozdrawiam

AUTO-MAX SOWA

Dąbrowa 95

33-311 Wielogłowy

NIP: 734-28-41-806

REGON: 492689049

tel. +48 18 547 92 18

fax. +48 18 547 92 08

kom. 0503 051 041

e-mail: [email protected]

Gadu-Gadu: 5413974

http://www.autoczesci.autosowa.pl

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka dobrego układu wydechowego lub pojedyńczych tłumików - środkowych, końcowych - to polecam:

http://www.pamaku.pl

Myślę, że najwyższa jakość w Polsce.

Ceny są najbardziej konkurencyjne w sieci. Dla forumowiczów możliwa jeszcze mała zniżka - piszcie na priv.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie posiadam sklep z częściami zamiennymi i mogę Wam załatwić części po dobrej cenie do Waszych 7 :)

Np:

olej castrol magnatec 4L 10W40 75 zł

FILTR OLEJU BMW E32,E34.E38 -3.0i-4.0i v8 (wkład) HENGST 38 zł

jak coś piszcie na gg 3360870 lun dzwońcie 504 12 6626

Pozdrawiam

Marcin

...dla Was to tylko samochody...a dla mnie to sens życia...
Opublikowano

A propos zainicjowanego tematu, zapraszam gorąco na strony Części samochodowe iParts

Na hasło: "Forum BMW" - specjalne rabaty!

Jako jedyni w Polsce podłączyliśmy system TecDoc, a więc samodzielnie dobierzecie każdą część do Waszych aut...

Nasi konsultanci pracują do 21.00 on-line i pod numerem: 0 801 000 184.

Z pozdrowieniami