Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!mam pytanie odnosnie roczników na szybach w bmw,pytałem pewnego kolesia z allegro o to i powiedział mi że w BMW nie ma rocznika na szybach to prawda?

x3 2005 ,wersja usa

Opublikowano
i jescze pytanie,czy standardowo bmw wypuszcza modele z parktronikami,jak tak prosze powiedziec w którym miejscu sie one mieszczą,samochód jest uderzony w tył,
Opublikowano
Witam!mam pytanie odnosnie roczników na szybach w bmw,pytałem pewnego kolesia z allegro o to i powiedział mi że w BMW nie ma rocznika na szybach to prawda?

x3 2005 ,wersja usa

Też mi się wydaje iż numer wybity na szybie nie ma nic wspólnego z datą produkcji auta.

Opublikowano

hmmmm,a jeszcze pytanie odnosnie modelu,bo na stronie sprzedawcy jest wpisane tak

:

year:2005

year of production 2004

wyprodukowany w 2004 a kupiony w 05?

więc o co chodzi?

pozdrawiam

Opublikowano
hmmmm,a jeszcze pytanie odnosnie modelu,bo na stronie sprzedawcy jest wpisane tak

:

year:2005

year of production 2004

wyprodukowany w 2004 a kupiony w 05?

więc o co chodzi?

pozdrawiam

Prawdopodobnie:

2004 - rok produkcji

2005 - data pierwszej rejestracji.

W cywilizowanych krajach europy zachodniej wpisuje się do DR datę pierwszej rejestracji. Dlatego często przy rozkodowywaniu VINu wychodzi fakt iż auto ma inaczej wpisane w papierach niż wychodzi z VINu.

Pzdr,