Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich-to mój pierwszy post.

Właśnie kupiłem 740i i mam taki problem: Po naciśnięciu słuchawki na kierownicy nie aktywuje się funkcja Voice Control. Pytanie jest takie, czy to awaria , czy też ma to coś wspólnego z wersją navi i z tym , że telefon nie czyta nowych kart SIM? (można wymienić na inny?) Navi jest z małym monitorem , wersja czytnika - MKI a BMW z 1997 roku. Z góry dzięki za pomoc ....

Opublikowano
Witam wszystkich-to mój pierwszy post.

Właśnie kupiłem 740i i mam taki problem: Po naciśnięciu słuchawki na kierownicy nie aktywuje się funkcja Voice Control. Pytanie jest takie, czy to awaria , czy też ma to coś wspólnego z wersją navi i z tym , że telefon nie czyta nowych kart SIM? (można wymienić na inny?) Navi jest z małym monitorem , wersja czytnika - MKI a BMW z 1997 roku. Z góry dzięki za pomoc ....

co rozumiesz pod pojeciem voice control ? sterowanie głosem funkcjami samochodu? - przed liftem nie było tego jako opcji

a jak tylko jako zestaw głośnomówiacy to musi działac- włoz karte do centralki w bagażniku - niech ktos do Ciebie zadzwoni i ty przyciskiem oodbierz i wsio :)

Opublikowano
No widzisz? Sam nie mogłem uwierzyć , ale na displayu pokazuje się jedynka z przodu... kicha ale za to przegląd wypadł na celujący. Dużo roboty z zamianą na MK2 lub 3? Wiem , że coś z tunerem będzie trzeba wojować albo nie będzie TV , prawda?
Opublikowano
Nie wiem. Nie miałem wcześniej BMW E38 jest moim pierwszym i mam go od pół roku. Ale nadal nie rozumiem MK1 w E38 to prawie nie możliwe za "nowe" auto ;)