Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, może krótkie przedstawienie, sprowadziłem z USA X3 2006, benzyna 3.0, mpakiet itd

była rozbita prawa lampa, więc pomyśłałem, że wymienię obie na model europejski i zaczęły się problemy...lampy co najmniej dziwnie działają..."skręcają" tylko przy skręcie kierownicą w prawą, natomiast nie doświetlają zakrętów przy skręcie w prawo, ale silnik lamp działa też w prawo, bo po wyprostowaniu kierownicy po skręcie w lewo, lampy też się prostują, poza tym nie świecą ringi, w ASO powiedzili, że europejskie lampy nie działają z amerykańskim komputerem, tzn wcale nie będą doświetlać zakrętów, ale doświetlają przecież w prawo...może ktoś spotkał się z takim problemem?? jakieś rady??

aaa jeszcze jedno, w serwisie przestawili mi wskazania na europejskie, ale nie do końca, mam zegarek 24h, spalanie w litrach na 100 km, ale zasieg dalej w milach i srednia prędkość też w milach, nie zdążyłem ich jeszcze o to zapytać... może mieliście takie doświadczenia??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam.

jezeli wymieniasz lampy ,to wymien rowniez modul wsiatel.wszystko bedzie OK.

koszt takiego modulu okolo500zl.

pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Tak jak pisza koledzy musisz wymienic LCM - modul swiatel, lecz zanim go zamowisz popros w serwisie, niech sprobuja zrobic adaptacje bo czasem ten myk dziala.