Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam....mam koledzy takie pytanie....gdzie moge kupic taką uszczelke co znajduje sie u góry na dolkadce progu m3,i jeszcze te plastikowe zpinki na których sie go montuje????czy jest mozliwosc zakupu czegos takiego????
Opublikowano
ceny w serwisie? Czlowieku te rzeczy to typowe "pierdoły" drobiazgi a w seriwise kosztują bardzo mało, podjedz zamów i bedzie si, dostaniesz ładne nowe i zapakowane:)
BMW - Nie dla idiotów
Opublikowano

witam...ile jest przewidziane spinek na jedna nakladke???nie wiem czy moje tylko ale ta krawedz co przylega do metalowego progu jest troszku powichrowana i nie chce zeby mi to po zamontowaniu odstawalo.

A jak wasze progi .... czy pod kątem pod swiatlo widac lekkie nieruwnosci,zwlaszcza tam gdzie znajdowaly sie zatrzaski.

Opublikowano
jeszcze mnie zastanawia jak rozmierzyc , gdzie te otwory maja byc w progach????chodzi o te co zatrzaski sie montuje.Zeby np.próg z przodu nie byl nizej niz z tylu.....?????