Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów właśnie robiłem wymiane oprogramowania w MK3 , po włożeniu płytki zaczyna sie proces instalacji po upływie około 1 min wysówa się płytka i wyskakuje napis na wyświetlaczu SOFTWARE UPDATE AN ERROR OCCURRED DURING PROGRAMMING!!!! PLEASE REFER TO YOUR USER MANUAL FOR DETAILS!!!!! OK PLEASE REMOVE CD AND CONFIRM WITH OK!!!!

tak jak opisywaliście wtedy idzie do czytnika oprogramowanie 17.1 wymiana przebiega oki , wszystko się wgrywa ok, ponownie płytka z oprogramowanie jakie chcę wgrac i ponownie tan sam problem dodam że po restarcie sytemu wyskakuje jakieś niebieskie menu bez opcji nawigacji, robiłem to z pare razy i za każdym razem to samo ( płytki wpalałem z prędkością 1x, 2x, 4x, markowe płytki ,)-nie wiem co mam o tym myśleć , zastanawiam się czy nie trzeba by podmienić katalogów tak jak opisywał kolega OSD ale nie bardzo wiem o co chodzi z tą podmianą Pozdrawiam i czekam za odpowiedzia może ktos z was miał podobny problem :(

Opublikowano
No może obraz płyty nie taki jak trzeba, ja miałem dwa różne, na jednym nie szło, na drugim poszło ładnie.
Opublikowano
:search: :search: :search: :search: :search: Kilka tematów niżej będziesz miał kompletne info co jest i jak jest gdzie są także moje posty z linkami do najnowszego softu itd
Opublikowano
:search: :search: :search: :search: :search: Kilka tematów niżej będziesz miał kompletne info co jest i jak jest gdzie są także moje posty z linkami do najnowszego softu itd

No właśnie kolega ma to wszystko i coś idzie nie tak.