Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Problem z natury technicznej , mam w aucie navi monochromatyczną w radiu na czytniku Mk2 , przynierzam sie do zmiany bortmonitora na kolor 16/9 , wiem już że wiąże sie to z dołożeniem dodatkowej wiązki kabla, ale to też jeszcze nie na 100% mam potwierdzone. Obawy jednak wiąże większe co do czytnika Mk2 i tu moje zasadnicze pytanie - czy czytnik Mk2 będzie pracowal bez problemy z monitorem 16/9 czy musi być bez apelacyjnie w takiej konfiguracji czytnik Mk3 ??

Bardzo proszę o odpowiedz kogoś kto już taki temat rozgryzał albo wie co zrobić na 100%. Chciałbym uniknąć wysokich kosztów na ewentualne próby lub doświadczenia.

Dzięki i pozdrawiam Sławek

Opublikowano

Dzięki kolego za info , ale musze mieć 100% pewność co do mojego zapytania , a tv mnie nie interesuje bo za dużo przerabiania , interesuje mnie tylko jaki czytnik przy 16/9 musi być, tak jak w moim pytaniu wyżej.....

Pozdrawiam i czekam na konkretne rozwiązanie :)