Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie od dawna wyl mi sie zegary pada wszystko i zaswieca sie awaria klockow i recznego a po jakims czasie wszystko mi sie zaswieca od nowa ale nie nabija km i stan paliwa jest inny od rzeczywistego. Zdarza sie to dosyc czesto i czasami na bardzo dlugo Przypuszczam ze to zegary mi sie popsuly i przymierzam sie do kupna nowych ale mam maly dylemat. Zegary mam firmy vdo(88 311 220) . Znalazlem prawie identyczne lecz roznia sie kolorem tylnej obudowy. U mnie jest ona czarna zas w tych ktore chce kupic jest ona koloru niebieskiego. Czym to sie rozni techniecznie? Czy te z niebieskiem tylem beda odpowiednie?
Opublikowano

Bo z tymi zegarami to takie poplątane jest :wink:

Masz widzę 320i. Nie wiem z którego roku ale powinieneś miec wyskalowane zegary do 260 (do 95r) lub do 240 z kreseczką 250 (po 95r).

Pamiętaj że taka skalę miały też 318is a takie nie będą pasowac do twojej 320i. Ja w is-ce właśnie miałem niebieska pokrywę.

Powinny pasowac Ci wszystkie zegary od silników 6-cylindrowych.

Najlepiej to nie kupuj z allegro bo jak nie będa pasowac do Twojego modelu to nie oddasz już.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'