Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.Mam problem.Jak jadę BMW i dojeżdżam np.do świateł to wrzucam jej luz i hamuje.I wtedy słychać taki dziwny dźwięk trzeszczący.Zresztą idzie to zauważyć bo leciutko zatrzęsie wtedy karoserią.Byłem na stacji diagnostycznej i diagnosta sprawdził wszystko.No i wyszło ze mam sprężyny 65% i wymiana simerbloków.Powiedział tez ze ten dźwięk to być morze pompa wspomagania (płynu dolałem)ale cały czas jest tak samo.Dodam ze raz te trzęsienie występuje a raz nie.A te trzęsienie wygląda tak jak byście skręcili kierownicą w prawo lub lewo do samego końca i przytrzymali ją przez chwile.Tylko ze u mnie zaczęło to występować na prostych kołach.Proszę o opinie w tej sprawie i z góry dziękuje za wszystkie wypowiedzi.
Opublikowano
To co nikt nie wie o co chodzi. ha ha ha ha

nikt na forum nie jest (BOGIEM) aby telepatycznie zgadł jaki masz silnik , itp. a po 2 jakie sprężyny :mad2: :mad2: :mad2: naucz sie pisać ,i zarazem poprawnie formułuj pytania :duh: bo przez takich jak ty robi sie śmietnik na forum , a po 3 :search: :search: :search: :search: :!: :!: i nie ha ha ha tylko pomyśl zanim coś napiszesz bo na pewno nikt ci nie pomoże :!:

Opublikowano
żadne tuleje podejrzewam że ma walnięty napinacz paska wieloklin owego :D tylko niech sie nauczy pisać jaki silnik :!:
Opublikowano
Witam.Bardzo dziękuje za odzew i zarazem przepraszam za to ze nie dokładnie wszystko opisałem.Posiadam silnik M 43.Niestety z zakresu jakiejkolwiek mechaniki samochodowej jestem zielony. :modlitwa: