Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam forumowiczów. Proszę o wskazanie położenia czujnika skrętu, bo mi padł i potrzepuję z niego numery odpisać żeby zakupić nowy. Z góry dzięki za odpowiedzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Opowiem Ci tylko mój przypadek gdzie wszyscy mówili po podłączeniu do komputera że czujnik skrętu zepsuty nie jest to tani element

Mi świeciły kontrolki od dsc i hamólcy na żółto i nic nie chciało się włączyć i wyłączyć, Jeśli masz to samo to gwarantuję Ci że to żaden czujnik położenia kierownicy, Pojechałem do pożądnego speca gdzie miał dobry program chyba Winkfp i zrobił to przez złącze coś nie tak z dsc było jakiś błąd. Teraz gra i huczy

Pozdrawiam
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Mam taki sam problem w e46, od wczoraj świeci mi się kontrolka od DSC i hamulców. Nie da jej się wyłączyć i kontrola trakcji nie działa. Byłem dzisiaj u mechanika, podłączył pod kompa i wyskoczył mu błąd czujnika położenia kierownicy. Poradził sobie ktoś już z tym?? Co trzeba zrobić?? Wymiana pomoże??