Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Batim ma jasne wnętrze?

no to zgłoszę się :)

Tak batim ma całe w budyniu.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Batim ma jasne wnętrze?

no to zgłoszę się :)

Tak batim ma całe w budyniu.

to niedlugo bedzie miec cale czarne z decha od eMy ;)

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano

Hmmmm zaskoczony jestem ::)

nie sądziłem że tak szybko to pójdzie..

Batim tylko ta przekładka to potrzebujemy garażu na dwa samochody i weekendu całego :)

i Piotres ja nie mam emki- to tylko pakiet M :)

Opublikowano
mysle ze sie dogadamy :)

podaj mi nr to zadzwonie do Ciebie

a Ty też masz jasne wnętrze? całe razem z boczkami i konsolą?

Opublikowano

Profil,

Batima trzeba zapytac czy chce sie zamienic :)

oprocz tego zanim sie z nim zamienisz to ja chetnie zamienie sie z Toba na deski :)

Opublikowano
no to jeśłi batim będzie chętny to możęmy zrobić machniom we trzech ... :) ja nie mam nic przeciwko. nie bede rozbierał tego wiecej niż raz :)
Opublikowano
no to jeśłi batim będzie chętny to możęmy zrobić machniom we trzech ... :) ja nie mam nic przeciwko. nie bede rozbierał tego wiecej niż raz :)

już znam takie zamianki we trzech :mrgreen: hahahaha :norty: najgorzej na tym wyszedłem, a zostałem najgorszym krętaczem w tej zamianie :mad2: ale nie płaczę z tego powodu :cool2: ważne, że wania jest zadowolony :mrgreen: prawda?

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

Opublikowano
chyba jednak przemilcze to co piszesz... no ale przeciez Ty tylko podales do lapy a nie ze kogos wydy males :duh:
Opublikowano
niestety, jak ustaliłem wczoraj z Wania - nie do przełożenia są nasze środki :) za dużo dłubania w boczkach, kanale środkowym i do tego przecież nie oddam deski ze skórą w zamian za kawałek plastiku :)
Opublikowano
przecież nie oddam deski ze skórą w zamian za kawałek plastiku :)

kiepski by był to interes :mrgreen: a już o wyglądzie to nie dyskutuję :mad2:

:norty: no ale ktoś musi stracić, aby ktoś miał zyskać :cool2:

Opublikowano
Profil mial na mysli ze Batima deska nie jest w skorze a myslal ze to standart w Z3 i malo mu sie widzi zamieniac sie na jasne wnetrze z mniejsza iloscia rzeczy obrzytych skora niz ma teraz...
Opublikowano
Profil mial na mysli ze Batima deska nie jest w skorze a myslal ze to standart w Z3 i malo mu sie widzi zamieniac sie na jasne wnetrze z mniejsza iloscia rzeczy obrzytych skora niz ma teraz...

wiem doskonale co miał na myśli :norty: a Ty nie płacz i nie smuć się :cry2: Może jeszcze uda Ci się dobra zamiana "przy okazji" :mrgreen:

Opublikowano

chwile chwile :D ja troszke mam obszyte skóreczką tj. bumerangi;]] :D heh :] ale i tak wole moje wnętrze :D

sorka, że tak powoli odpisuje :] wiecie... :D walcze z tą zdzir...ą moją caly czas :]

Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano

oo i to jest człowiek kochający zdziry :)

moje wnętrze też mi się podoba ale nie tak bardzo jak to o którym marze:)

Opublikowano

tzn wiesz :D w sumie jakbym mial całkowicie wszystko obszyte skórką to naturalnie byłbym w niebie :D

Jakbym znalazł taka skóre jak mam to sam deske okleiłbym :]

Tylko skąd taką skórę wytrzasnąć ?:D sandbeige chyba

Opublikowano

wania zamieścił kiedyś zdjęcie fajnego wnętrza- jasna alcantara +skóra

a nie ma gdzie kupić skóry? przecież musi się dać kupić samą skórę a jeśli masz tyle samozaparcia to zrób sam. Ale, ale ...znalazłeem kiedy stronę z hurtownia skór właśnie do BMW gdy szukałem alcantary. pod tym linkiem możesz znaleźć to czego szukasz: http://www.tapcar.pl/pdf/alcantara_automobil_kollektion.pdf

Opublikowano

No ja chcialbym kupic skórę ale w idealnie takim samym kolorze jak moja. Co pewnie bedzie bardzo trudne.

a alcantra to ja myslalem ze to skóra do tej pory :D tylko inaczej wyprawiona :]

Opublikowano

kolego alcantara to jest skóra- nie mylić alcantary za 20 pln/m2 z alcantarą

al ena tej stronie również mieli katalogi skór - właśnie w wersjach BMW jak i Mercedes i reszta- kiedyś przeglądałem bo ciągle chodzi mi po głowie to jasne wnętrze- i kiedyś albo je znajdę albo dam do uszycia :) o i wtedy będę mógł odsprzedać najpierw deske w skórze ;)

Opublikowano
No ja chcialbym kupic skórę ale w idealnie takim samym kolorze jak moja. Co pewnie bedzie bardzo trudne.

a alcantra to ja myslalem ze to skóra do tej pory :D tylko inaczej wyprawiona :]

no i masz racje to skóra a koloru idealnego to raczej nie dobierzesz. to już za dużo czasu mineło -ta co masz pewnie lekko zwietrzała .... :)

Opublikowano
Trzeba powiedzieć krótko 1.8 i 1.9 do Zetki nie pasują :P

Tu masz exZ Świstara za śmieszne pieniądze http://allegro.pl/bmw-z3-2-8-manual-jasna-skora-i1434003398.html ;-)

właśnie wróciłem ze spotkania z kolegą z naszego forum. Oglądaliśmy moją ex Z3 :mrgreen: dziś pewnie ukażą się na forum zdjęcia nowego nabytku :norty:

:cool2: