Skocz do zawartości

Anhangerlicht Kuhlwasserstand!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Witam wszystkich

Mam problem z tymi informacjami.Wyswietlaja sie jak przekrece kluczyk na pozycje 2 i po rozruchu tez.Plyn chlodzacy jest w normie.Przyczepki tez nigdy nie mialem.Moze znacie jakas rade na usuniecie tego!!! Z gory dziekuje. Mam jeszcze jeden problem, nie mam swiatla wstecznego i nie wiem od czego zaczac szukac.Bezpieczniki ok, moze to czujnik????

Pozdrawiam

Opublikowano
Czesc Witam wszystkich

Mam problem z tymi informacjami.Wyswietlaja sie jak przekrece kluczyk na pozycje 2 i po rozruchu tez.Plyn chlodzacy jest w normie.Przyczepki tez nigdy nie mialem.Moze znacie jakas rade na usuniecie tego!!! Z gory dziekuje. Mam jeszcze jeden problem, nie mam swiatla wstecznego i nie wiem od czego zaczac szukac.Bezpieczniki ok, moze to czujnik????

Pozdrawiam

W zbiorniku wyrownawczym jest czujnik, podejrzewam ze albo sie zacial

(tam powinienn byc taki smiszny plywak) albo klasyczny "niekontakt".

Jesli chodzi o przyczepke to nie mam najmniejszego pojecia ale ja

bym powiazal to z problemem swiatla cofania. Nie ma resztek jakiejs

instalacji do przyczepy? Patrzyles pod zderzakiem?

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano

1. Popraw tytuł wątku.

2. Nie podałeś jaki model ? - E32, E38, E65 ... (jak byś dobrze zatytułował ..., ani też w profilu)

3. Poszukaj, było już na forum.

4. Wysilił byś się trochę ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Co do swiatel cofania przejrzyj wiazke ktora idzie do klapy (nie podales jakei masz auto, moge sie jeddynie domyslac :roll: ) w miejscu gdzie najbardziej pracuej jak sie zamyka bagaznik.

Jesli lampy nie na klapie - wlacznik na skrzyni

Opublikowano

Dziekuje za odpisy i obiecuje, ze po sprawdzeniu odezwe sie i dam znac czy cos udalo sie naprawic. Dziekuje

Sluszna uwaga zapomnialem napisac, mam E32 88rok