Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Jestem użytkownikiem e39 z navi,tv.Mam problem z dźwiękiem który znika co jakiś czas.Czasami wystarczy przełączyć na inną stację i powraca,są jednak dni iż trzeba odczekać kilka dobrych minut aby można posłuchać radia.Kilka razy wymontowałem cały zamontowany sprzet z bagażnika,po zamontowani jego na miejsce radio zazwyczaj grało około tygodnia poczym powracała usterka.Czy ktoś miał podobny problem?
Opublikowano
Witam, mam to samo od poczatku posiadania mojej beemki, odłączałem kable, sprawdzałem i nic ciągle to samo. Na początku wydawało mi sie że owa usterka występuje jak najadę na jakąś dziurę bo wtedy najczęśćej zanikał mi dźwięk lecz odkryłem że nie ma na to reguły. Tak samo na jest płaskiej nawierzchni. Czasami potrafi nie grać cały dzień. Zauważyłem że naciskanie gałki po lewej stronie (kilkanaście razy) pozwoli przyśpieszyć powrót dźwięku, lecz tez nie ma na to reguły. Po prostu sie przyzwyczaiłem :? Elektryk rozkłada ręce i mówi że trzeba kopać w całej instalacji elektrycznej, więc sobie odpuściłem, no ale może ktoś z was ma jakieś sukcesy, chętnie posłucham :D