Skocz do zawartości

telefon nokia i parę innych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem posiadaczem 530d rocznik 2000. I mam kilka pytań:

1. Mam telefon nokia, po włożeniu karty wszystko jest ok działa wybieranie z kierownicy itp, jest tylko jeden problem nie działa zestaw głośnomówiący mogę rozmawiać jedynie przez słuchawkę, czy ktoś miał podobny problem?? czy od głośnomówiącego jest jakiś dodatkowy bezpiecznik??

2. Po włączeniu ogrzewania tylnej szyby (zapala się diodka) zaczyna mi szumieć radio i ogrzewanie też mizernie działa o ile wogole działa. Co można na to poradzić??

3. Oczywiście zgubiłem pixele na wyświetlaczu. Czy ktoś wie gdzie można to naprawić?? (małopolska).

4 Oststania rzecz zablokowała mi się płyta w zmieniarce. Czy możecie polecić jakiegoś speca który sobie z tym poradzi??

Generalnie ponieważ delikatnie mówiąc nie jestem złotą rączką szukam jakiegoś dobrego warsztatu (szczególnie elektryka) w Krakowie lub okolicach czy możecie coś poradzić???

Pozdrawiam