Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
NAJLEPIEJ WYJMNIJ JEDNEGO I SIE DOWIESZ, JESLI NIE MASZ TO SPRAWSZ JAKIE MASZ Z TYLU ORAZ NR JAKIE SA NA NIM.WLASNIE WYCHODZILY OKRAGLE I PROSTOKATNE Z WTYCZKA UMIESZCZONA NA WPROST A OKRAGLE MAJA WTYCZKE MOCOWANA POD KONTEM PROSTYM.NAJWAZBNIEJSZE ZEBY ZGADZALY SIE NR, WYMIENIALEM TO WIEM ZE JAK SA INNE TO NIE DZIALAJA.
Opublikowano

tzn ja nie mia;em ich bo sprzedajacy je zajebb..... i mialem sam zderzak z M5 kolega mi dal komplet ale moje wtyczki sa na trzy piny tylko ze jest taki slizg maly i ja w wtyczce mam na boku rowek a w tych czujnikach jest na srodku i teraz pytanie jakie wy macie z przodu czujniki :doh: i po co zmienili ten rowek prowadzacy z boku na srodek?????

mam komplet za 300zl a na allegro maja najtaniej za 400+wysylka i niewieadomo co wysla zje,,,, :duh:

I mam pytanie jakie wy macie PDc z przodu z prostokatnym emiterem czy okraglym?? obudowa oczywiscie okragla z trzema pinami.

Podobno mam z E46 PDC czy ktos wie czy roznia sie w srodku czyms??

Diesel Forever x5