Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam może trochę głupie pytanie ale samochód mam od niedawna więc proszę o wyrozumiałość :D Chcę wymienić w swojej BMW tylnie spręzyny. Chcę aby były takie jak mam teraz, stąd moje pytanie. Jak mogę rozpoznać czy sprężyny które mam teraz to sprężyny katalogowe czy też może były wymieniane na inne. Jeżeli zakupię oryginalne przypisane do danego modelu nie chcę aby różniły się parametrami od obecnych.
Opublikowano
Mam może trochę głupie pytanie ale samochód mam od niedawna więc proszę o wyrozumiałość :D Chcę wymienić w swojej BMW tylnie spręzyny. Chcę aby były takie jak mam teraz, stąd moje pytanie. Jak mogę rozpoznać czy sprężyny które mam teraz to sprężyny katalogowe czy też może były wymieniane na inne. Jeżeli zakupię oryginalne przypisane do danego modelu nie chcę aby różniły się parametrami od obecnych.

A nie mozesz dobrac z ETK po numerze nadwozia? Majac oryginalny numer warsztat od zawieszen dobierze Ci zamiennik.

No chyba ze masz wrazenie ze obecne moga byc niekoniecznie oryginalne.

Rozumiem ze powodem wymiany jest ich wada/uszkodzenie?

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano
POdstawa to muszę poszukać czy wszystkie Compakty z 98r. mają sportowe zawieszenie bo coś mi się nie wydaje.....(u mnie sportowe jest fabryczne - SPORTFAHRWERK M -tak mam w książce)