Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie , ponieważ dzisiaj byłem u blachaża żeby mi wyklepał tylna klape w mojej bmw , ponieważ miałem troszke wgiętą i jak wróciłem od niego przestał działac centralny zamek z kluczyka , działa wszystko normalnie jeśli włoże kluczyk i przekręce albo od srodka , tez działa i próbowałem kodować go sposobem trzymania jednego przycisku i naciskania 3 razy drugiego i na odwrót i niestety nie działa!!! Ma ktos jakiś pomysł , może inaczej się koduje w e 39 niz w e46 bo tam zawsze mi się udało zakodować!!! pozdrawiam.
Opublikowano
Witam mam pytanie , ponieważ dzisiaj byłem u blachaża żeby mi wyklepał tylna klape w mojej bmw , ponieważ miałem troszke wgiętą i jak wróciłem od niego przestał działac centralny zamek z kluczyka , działa wszystko normalnie jeśli włoże kluczyk i przekręce albo od srodka , tez działa i próbowałem kodować go sposobem trzymania jednego przycisku i naciskania 3 razy drugiego i na odwrót i niestety nie działa!!! Ma ktos jakiś pomysł , może inaczej się koduje w e 39 niz w e46 bo tam zawsze mi się udało zakodować!!! pozdrawiam.

:search:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=93326&sid=1d78fa1b78ca40962cebce5775791d51

i może jeszcze to

http://www.programyourkeys.com/BMW_5-Series_Key_Remote_Control_Fob_Programming.html

:search:

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.