Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

jestem nowym uzytkownikiem forum wiec prosze o wybaczenie jezeli napisze cos nie tak.

Przechodzac do sedna sprawy...

Znalazlem pewne felgi na allegro i powiem szczerze ze dosc mocno mnie kreca... Jednak prosze o wasza opinie co sadzicie na temat tych felg...

Mam e36 Coupe ale nie jestem pewien czy wszytsko bedzie pasowac

i co o nich sadzicie ? sa to podobno bardzo twarde felgi...

http://www.allegro.pl/item458443440_felgi_bmw_msystem_mpower_polerowany_rant_e36_e34.html

Opublikowano

Po pierwsze nie wiesz co kupujesz, bo:

ps. zdjecia felg sa zapozyczone od innego uzytkownika jednak te wystawione wygladaj identyczmie.

Po drugie na zdjęciach z aukcji jest auto użytkownika naszego forum, od niego dowiesz się czy felgi są "bardzo twarde": http://www.bmw-klub.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=881

A po trzecie na tych zdjęciach felgi są większe niż sprzedawane 17'', wkleił tamte fotki dla lepszego efektu :)

Opublikowano

roberto dzieki za odp.

dzwonilem do faceta i rozmawialem z nim.

swoja droga bardzo mily gosciu... nie widac zeby cos krecil itd.

Co do 1:

Zdj sa zapozyczone bo nie jest teraz w domu ( miejscowosci ) gdzie ma te felgi wiec nie ma na chwile obecna mozliwosci zrobienia. Ale mowie ze jezeli wroci to zrobi i wrzuci a jezeli chcialbym juz kupic teraz to bierze odp za nie i jezeli nie beda mi odp to moge zwrocic.

Co do 2:

Co do drugiego to wydaje mi sie rowniez ze musza byc to twarde felgi - seria M

Co do 3:

Tam sa na tyle z 9 calowym rantem. Jednak jak sie nie myle to lepiej ze sa 8 calowe bo nie trzeba kombinowac z przerabianiem blotnikow czy obcieraniem przez nadkola. To rowniez uslyszalem od niego. Mam maly silnik wiec 8 calowe nawet z tego wzgledu chyba sa lepsze.

a ile moga byc warte - warte sa swojej ceny ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wg mnie 1800 to mocno przesadzona cena. Tym bardziej że nie wiesz czy nie sa do prostowania, a jesli smigaly po polskich drogach to na 99% będą, a to około 100 zl za sztukę. Ja bym sobie darował dopoki nie zszedl by z ceny do 1200 góra. Zresztą jestem pewien, że za taką kasę i tak ich nikt nie kupi. A za polerke samych rantów nie tak dużo zapłacisz. Pozdro...
Opublikowano

Moim zdaniem gdyby byly za 1200 zl to bylo by cos nie tak...

jezeli felgi sa takie jak na zdj to napewno warte sa swojej ceny...

ps. 1200 zl to kosztuje jakis ladniejszy zestaw felg ale nie M