Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam taki problem ze jak odpale autko to na luzie nie nic sie nie dzieje ale jak jade powoli to spoko ale jak ruszam ostro to strzela nieraz w tłumik czy to wina gazy czy ............ i tego nie wiem czego a jeszcze jedno pytanie zmieniłem koła i przy 120km/h dostaje wibracji auto lekko ale kierownica znacznie iiii czy to może byc wina kół... wielkie dzieki
Opublikowano
no ja nie wywazalem ale czy ma znaczenie ktore kolo gdzie bo kupilem te autko i ponoc byly wywazone ale nie opisane ktore gdzie to znaczy przod czy tyl czy lewe czy prawe i niewiem czy ma to znaczenie
Opublikowano
a co do gazu to sprawdzali mi autko i jest wszystko ustawione ok też sprawdzali spaliny i ok ale co lepsze raz jest wszystko dobrze a raz nie i sam troszke zgłupiałem wczoraj strzelał i tak dalej nieraz miał takie myki jak by nie na wszystkie swieczki palił adzisiaj jest ok (narazie) to nie wiem co sie dzieje
Opublikowano
no ale swiece mają jakieś 6 miesiecy i są orginalne kable też wymienial ale było wszystko dobrze do mometu jak zatankowałem gaz na takim byle jakiej stacji i nie wiem czy to może być wina gazu czy nie a na paliwie nic sie nie dzieje
Opublikowano
było wszystko dobrze do mometu jak zatankowałem gaz na takim byle jakiej stacji

No i sam sobie odpowiedziałeś :!:

Idź (jedź) i nie grzesz więcej :twisted2:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).