Skocz do zawartości

523i 1996 - podgrzewane lusterka - jak rozpoznać, czy są?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedziano mi, ze wszystkie auta z tego rocznika mialy juz grzane zewnetrzne lusterka (po przesunieciu kluczyka w pozycje start i jazda wlacza sie to automatycznie, jak wiem)....

... niemniej u mnie lusterka nie grzeja... a zadnego dodatkowego przycisku tez nie widze. Wg. VIN tez niby ta seria lustra grzane ma.

Pytanie: jak rozpoznać czy lusterka są podgrzewane, ewentualnie co u mnie może nie działać?

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
a w ten sposob sie nie przypatrzylem. Nasluchalem sie ze "grzeja automatycznie" :) Jutro sprawdze. Dzieki za expres odpowiedz :)

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
a ktory bezpiecznik odpowiada za grzane lusterka?

BMW - Be My Wife.

Opublikowano
Grzeją się automatycznie.

grzeją automatycznie a jeśli nie grzeją to wyjmnij szybkę lusterka i sprawdź na konektorkach

z tym że prąd dochodzi takimi krótkimi impulsami coś mniej więcej sekunda jest i dwie - trzy przerwa (w zależności od temperatury)