Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, przeczytałem chyba wszytko odnośnie navi na tym forum i mam mętlik w głowie, mam kilka pytań"

1. w menu "ustawienia" (einstelungen) jest 2.2/90 (czy jakoś tak) czyli mam mk2 wyświetlacz monochromatyczny i sof wersje 9 tak?

2. w tej chwili mam jakąs starą mapę europy zachodniej, więc jeżdząc po Polsce widze tylko strzałke, czy po wgraniu nowej mapy z pokryciem Polski będe widział normalne rozmieszenie ulic itp czy dalej tylko strzałke?

3. jaka jest najnowsza mapa pasująca do mojej navi i najnowszy sof?

4.Gdzie znajde nową mapę? :wink:

wiem, że troche dużo ale mam nadzieje że pomożecie :D

Opublikowano

Na twoje wszystkie pytania znajdziesz na forum :search: :search:

Co do pytania pierwszego tutaj znajdziesz odpowiedz http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=38428

Jezeli zapodasz mape aktualna w ktorej jest tez mapa polski bedzie dzialac tak jak nalezy ja uzywam mapy NAVTEQ i jest dosc dobra nie ma problemow widzi wiele drog i ulic moze sa nowsze i lepsze ale tak jak pisalem ja tej uzywam i jestem zadowolony

Znajdziesz ja na forum w tym dziale tylko :search: :search: lub np.mozna znalezc w torencie i odrazu sciagnac pzdr :search: :search: :search:

Było e28 524td,e32 735i

I jest e38 735i V8!!!!