Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pisze do Was bo mam problem i to dosc spory. Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem e39 z 1999 r.Mam takie 2 sprawy otoz:

1. po zmianie klockow hamulcowych swieci mi sie dalej kontrolka na desce rozdzielczej ktora mocno denerwuje oko. Co mam z tym zrobic?

2. Wczoraj wracajac do domku zaczely mi szfankowac obroty, a mianowicie spada z obrotow ladnie tylko kiedy juz dochodzi do obrotow wolnych to mocno zakoleboce wskazowka i obroty zejda jeszcze nizej niz powinny a nastepnie wroca do normalnych, tylko te normalne obroty wolne tez sa za niskie tak mi sie wydaje. Do tego wczoraj zaczol mi cos przerywac i w pewnym momencie chodzil na 5 cylindrach, strasznie nim trzeslo i nie mial sily jechac. Po zgaszeniu silnika i odpaleniu go ponownie wszystko sie uspokoilo jednak te obroty cos dziwnie chodza i skacza kiedy dochodzi do wolnych obrotow. Panowie tego nie bylo schodzila z obrotow idealnie a teraz czuje ze cos jest nie tak. Co Wy na to ?? Pomozcie :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: Dodam ze mam motor ten z dwoma Vanosami i symbol M52TU

• Członkowie klubu
Opublikowano

Nie napisałeś czy auto jest zagazowane.

mogą to być:

- świece

- przewody wysokiego napięcia

- cewka

Pozdro

003.jpg