Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam!

Dzieje się u mnie coś, z czym spotkałem się wcześniej na forum ale nie moge za nic w świecie tego odnaleźć.

Mianowicie, od kilku dni jak odpalam auto, to po aktywacji elektroniki spod deski słychać 3 piknięcia (delikatne, raczej nie są z głośników, jakby w okolicy zmieniarki cd/pod deską środkową).

Ma ktos pojęcie co to może być, albo co to może oznaczać? W istrnukcji też nic na ten temat nie znalazłe, a skoro piszczy to coś musi oznaczać.

Pozdrawiam

Zodiac

Opublikowano

może to SMS :)

przepraszam za żarty ale 7 jest najbardziej chyba skomplikowanym autem z całej stajni BMW.Masz może komfortowy otwieranie jak podchodzisz do auta?

hej

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Stawiałbym na webasto albo coś od klimy, ale na pewno jest na forum osoba która wie dokładnie o co chodzi.

Co do SMS :P nie wiem jak jest w E60, ale w w E65 od wlaczenia auta do czasu aż mozna korzystac z telefonu (czyta karte) mija ok 15-20 sekund, co jest troche denerwujące.

• 2 lata później...
Opublikowano

czy to jest za każdym razem jak odpalasz czy nie raz później ?

bo mam coś podobnego bawiłem się w menu i teraz podobne 3 piknięcia mam o każdej pełnej godzinie jak jest na zegarku w aucie

czyli takie przypomnienie ze mija pełna godzina :)

Opublikowano

jestem nowym forumowiczem dzisiaj sie zarejestrowalem - dopiero teraz zauwazylem ze ten post byl z 2008 roku sorry...

pozdrawiam i witam wszystkich

djacziz