Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w wyborze radia.......

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie mianowicie myślałem nad zmiana radia w moiej Babci ale nei wiem na jakie ja mam te oryginalne na kasetę tylko chciałbym coś na CD moze pomożecie mi jakie ewentualnie oryginalne radio BMW pasowałoby bez przeróbek bo mojej E32 z góry bardzo dziekuje za ewentualne propozycje i namiary...

Siniek ;)

Wynajem aut do ślubu.

http://www.jaguaremdoslubu.strefa.pl/

Opublikowano

Zalezy ile chcesz przeznaczyc na radio do swojego samochodu...

Ja proponowal bym Ci "old school'owe" modele Alpine CDA-7893, Clarion DXZ 848 rmc lub Pioneer DEH -p9000r. Wszystkie te radia maja bursztynowe podswietlanie i swietnie sie komponuja z konsola w e32. Osobiscie teraz posiada Alpine CDA-7893 i jest wysmienite, a pozostale modele tez wczesniej mialem i bylem rowniez zadowalony.

Szukasz czesci do swojego BMW??

Pisz na gg 1211423!!!

Opublikowano

Kolego jak chcesz zachować oryginalny wygląd to poszukaj sobie z modelu e32 tylko z wyjściem na zmieniarkę i dokup zmieniarkę, chyba że masz takie radio do tylko zmieniarka. Rozmawiałem ze znajomym elektronikiem, który się tym zajmuje to powiedział mi że oryg z cd nie ma sensu kupować, ponieważ lasery są już dość wysłużone i nie działają jak należy po tylu latach. Taki zestaw trochę kosztuje ale wygląd jak należy. Ja przynajmniej jak będę miał kasę to tak zrobię bo też mam kasetę a wystarczy mi jak to gra. Mam seryjnie 10 głośników ze wzmacniaczem.

Pozdrawiam Adrian1031