Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,dzis rano sprzedałem swoje z3 1.8 i musze wam powiedziec ze łza mi sie kręciła w oku jak odjezdzala w dal :( nie wiem co te auta maja w sobie,na szczęcie mam jeszcze z3 3.0i ale z tamtą byłem jakos związany bardziej :o
Opublikowano

No to powinna miec jak w raju :) .

Ja swoja dopieszczam ...od strony podwozia :) . Dzis pomalowalem wahacze przy okazji zmiany sworzni :) . To juz chyba lekka rozpusta :) .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Ja swoja dopieszczam ...od strony podwozia :) . Dzis pomalowalem wahacze przy okazji zmiany sworzni :) . To juz chyba lekka rozpusta :) .

Uważaj żebyś jej za bardzo nie rozpieścił... wiesz jak to z kobietami bywa :wink:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam.Pytasz dlaczego?Dlatego gdyz nie mam czasu nią jezdzic,auto jest z czerwca 2002r w pełnej wersji,2xkpl kól 17 z nowymi oponami-maja przejechane po 500km,sztywny dach,zenony,jasna skóra auto kolor czarna perła metalik :mrgreen:
Opublikowano
Witam,ok 50tysi zdjecia wrzucę na email gdyz tu nie umiem :oops: ,pozdro

50 tys ? :shock: jak to sie stalo , co jej zrobiles bo jeszcze kilka miesiecy temu pisales ze duuzo taniej chcesz ja sprzedac :lol: . to i ja poprosze fotki .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
to fakt ostatnio było 44 tys. Tomek czyżby teraz turlała nowe 19" alusy? :mrgreen: :mrgreen:
http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
Witam,fakt ostatnio była za 44tysie,ale bez twardego dachu i na ori alusach-i za taka cene moge ja ogolic w takim stanie.Za nowe alu17 z oponami Pirelli P6000 i z dachem cena jest ok 50tysi z pełny pakietem ubezpieczenia AC+OC na rok.Powiem wam ze ogladam duzo Z-etek w N iemcowni i zeby znalezc z3 3.0i to rarytas który tam tez kosztuje flotę :cool2:
Opublikowano
AC jest przypisane do kierowcy a nie do auta wiec masz do zaoferowania tylko OC na caly rok...

Wania ma racje. AC rozwiązuje się w chwili sprzedaży pojazdu i sprzedawca otrzymuje zwrot składki za niewykorzystany okres ubezpieczenia. Tak jest w kazdej firmie, reguluje to kodeks cywilny.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tomek za ile poszła Twoja Zetka jeśli można wiedzieć, ja wystawiam już któryś raz z kolei i żadnego zainteresowania, miałem dosłownie 1 (jeden) :worried: telefon. A myślałem, że sprzedam bo marzył mi się Mpowerek :cry2: a to widać nie sprzedawalne jest pewnie przez ten silnik kosiarkowy :dance:
Opublikowano
Witam.Z3 1.8 z 98r na alu17 z nowymi oponami z pełnym wyposazeniem prócz klimy ogoliłem za 20,2tysia,poszła od ręki a tel o auto miałem do konca ogłoszenia ok 20.Teraz chce ogolic Z3.0I z 2002r ponad dwa razy drozszą i jest tez bardzo duze zainteresowanie.A Ty ile chcesz za swoją i który rok masz?