Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

mam problem takiego typu:

wymienilem dzisiaj akumulator. Wszystko ladnie dobrze poszlo. Wsiadam do auta chce odpalic komputer pokladowy (mam nawgacje z tv) i poustawiac sobie wszystko. Zapala sie napis powitalny BMW no i czekam. A tu trach sie monitor gasi. I tak na przemian sie zapala i gasi slychac zreszta czytnik DVD od nawi jak sie wlącza i wyłącza. Zmieniarka do plyt smiga. Radio smiga tylko nic nie widze na monitorze. Proszę o pomoc.

MOD EDIT:

Do autora wątku - w przypadku kolejnego nie zaznaczenia kodu modelu [Exx] w tytule, na Twoim koncie będzie musiało pojawić się ostrzeżenie.

Tym razem błąd zostanie skorygowany bez dalszych konsekwencji

Proszę przeczytać regulamin.

Pozdr.

Opublikowano

Wiam.Podczepię się pod temat.Otóż kupiłem jakiś czas temu e39 3,5 m62 97rok z navi i tv ale monitor nie działa i jest czarny.Czytnik i znieniarka funkcjonują ale nic nie widzę na wyświetlaczu.Szukałem na forum i nic.Podobno moduł navi nawalił ale nie wiem napewno.Może ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?Sprawdzałem kable i wtyczki przy monitorze i module i jest ok. :modlitwa: :modlitwa:

EDIT:

Chyba nikt nie potrafi odpowiedzieć na pytanie,a szkoda. :cry2: Czyżby tylko u mnie padło wyświetlanie?

niema nic lepszego niż BAWARKA