Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Posiadam BMW E46 Cabrio z 2001 roku... i mam problem poniewaz nie mam w bagazniku oslony na aku a strasznie mnie to drazni... a zarazem nie chce zeby cos tam sie stalo :) znalazlem takowa ale niestety do Compact'a i chcialbym zapytac czy to jest jakas roznica? czy bedzie pasowac?

a jak nie to prosze o namiary na jakis sklep internetowy czy cos gdzie moge takowa dostac; ) tylko wiadomo nie drogo :)

Opublikowano
aha dzieki wielkie ;) juz znalazlem jedna.. mam nadzieje ze bedzie ok.. a teraz chcialbym zapytac czy lampy z Coupe pasuja do cabrio? mowie tutaj o tych z kierunkami... nie o tych na klapie.. poniewaz chce wymienic na te po lifcie(diodowe):) pozdrawiam
Opublikowano

to też musisz brać do cabrio bo ma inaczej profilowaną klapę niż coupe i lampa w miejscu kierunka patrząc z boku jest właśnie tak berdziej zaokrąglona jak klapa w cabrio, jakbyś założył od coupe to w tym miejscu będzie ci wystawać poza klapę.

A te małe lampki montowane w klape są już takie same w coupe i cabrio.