Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie mam pytanie moze ktos podpowie czym zastąpić bądź gdzie kupić ślizg tylnej szyby (w prądzie) do e46 pękło mocowanie linki i szyba nie podnosi sie jest zamknieta na któtko, :( jeśli macie jakies propozycje to wielkie dzieki pozdrawiam. marcin
Opublikowano

Witam chłopaki chyba nie myslicie ze jestem nie mądry i ze nie patrzyłem na allegro pewnie ze przeszukałem i nic nie ma oczywiscie jest ale np. do e36 i nnych, przykład:http://moto.allegro.pl/item412163683_slizg_podnosnika_szyby_drzwi_bmw_e34_e36_e92.html

co oczywiscie juz mi proponowali w sklepie ale to nie pasuje to do e46,rozbierałem boczek i tam jest zupenie cos innego, cieżko to opisac gdyż trudno wyjąć podejrzewam ze jest to na stałe z prowadnica na której unosi sie i opuszcza cała szyba, byłem w kilku sklepach motoryzacyjnych nie mają tego,a w ASO jeszcze nie pytałem.

Wkażdym bądź razie wielkie dzieki za szybkie odpowiedzi moze ktos jeszcze cos wymysli. pozdrawiam