Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chcialem zamontowac zmieniarke w mojej e46 2001 z sierpnia.

podlaczylem kostki -kwadratowa do radia i zmieniarki (kupilem oryginalne w serwisie BMW) i nic , zobaczylem ze przy zmieniarce jest jeszcze jedna wtyczka 3 pinowa(pewnie prad) tej kostki u mnie nie ma wiec podlaczylem plus na bezpiecznik a minus na mase. OK zmieniarka miesza plytami ale radio jej nie widzi.

teraz doczytalem ze w tej kostce 3 pinowej jest kabel sterujacy skad go mam wziasc albo pociagnac zeby zadzialalo????

Opublikowano

zmieniarka musi byc podłączona do magistrali.

Musisz podłączyć trzeci kabel do magistrali (biały, przerywany żółtym kolorem)

WEJDŹ I ZOBACZ - FORUM TYLKO O BMW E28

WWW.BMWE28.PL

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja zamontowałem właśnie zmieniarkę sony mp3. Kupiłem używaną na allegrze.

Kupiłem taki interfejs

No i jestem mile zaskoczony jak to fajnie gra :lol: Zmieniarka ma system antywstrząsowy i można nią trząść w rekach a nawet się nie zająknie no i odtwarza mp3. Chyba jest to lepsza opcja niż oryginalna zmieniarka BMW.

Polecam

Opublikowano
a ja wpadłem na pomysł ale tylko pomysł gorzej z realizacja jak wsadzić zamiast zmieniarki cd dysk twardy co wy na to aha z możliwością odpinania hm może ktoś ma jakiś patent na to