Skocz do zawartości

Przerabianie lamp przednich na bazie lamp "angel eyes&q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .Ostatnio śledząc tematy lamp w bmw e46 przerabianych na ring ccfl lub xenon hid wpadł mi do głowy troszkę szatański pomysł aby do przerobienia wykorzystać coś takiego http://www.allegro.pl/item413406324_lampy_bmw_e46_sedan_98_01_angel_eyes_h7_h7_black.html

Teoretycznie lampa posiada soczewki co powinno być na plus przy xenonie hid no a tandetne diodowe ringi można przerobić na ring ccfl .Czy waszym zdaniem ma to sens .Teoretycznie wychodzi taniej niż kupno oryginalnych lamp xenonowych .

Opublikowano

a umiesz liczyc?.musisz zaplacic 8 stow za lampy i przynajmniej 150 za ringi.masz prawie tysiaka,do tego palniki ksenonowe,bo lampa ma zarowki h7.

i gdzie te szatanskie oszczednosci?i nie zapominaj ze bedziesz mial podrobe.

Opublikowano
ja nie neguje pomyslu,pewno da sie to zrobic i oszczedzic kilka stow,tylko popatrz na to w dluzszym okresie.zaczniesz zalowac ze nie kupiles oryginalnych lamp.wiem to sam po sobie,bo najpierw zalozylem ringi do zwyklych lamp u siebie,a teraz bede kupowal ksenony.