Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiem ze juz cos bylo na temat kodowania kluczy itp ale u mnie to niestety niedziala... Mam wielki problem poniewaz przestal mi dzialac centralny i nie mam pojecia czemu a minus jest taki ze moge zamykac samochod tylko z pilota (nie mam wejscia w klamce na klucz)... nie mam pojecia co moglo sie stac:( nie moge zamykac samochodu bo pozniej go nie otworze a to nie jest zbyt dobrym rozwiazaniem co robic? albo co sie moglo stac... :?: :?: Prosze o jakas pomoc
Opublikowano
...nie mam wejscia w klamce na klucz...

LOL pokaż jak to wygląda :) Bateria czasem nie siadła w pilocie? Sprawdź bezpieczniki, przekaźniki.

Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano
Baterie wymienilem... bezpieczniki sprawdzalem a o przekazniku nie pomyslalem ale watpie zeby to bylo to... a co do tych klamek to poprostu nie ma wejscia na kluczyk i tyle :|
Opublikowano
Nie zaprogramowalem poniewaz nie wiem jak;/ a te kombinacje ktore znalazlem na forum nie zabardzo dzialaja... Bylem u elektryka jeden wyskoczyl ze cena to bedzie ok 200zl inny ze w BMW ciezko to zrobic i nie potrafi jeden ma duzo ludzi itd... wkurza mnie to bo centralny caly czas dzialal az do wczoraj...:( a teraz musze zostawiac otwarte autko :cry2:
Opublikowano
Niestety nic nie dzialalo;/ nie wiem jak to zrobic w koncu dostalem sie do elektryka i nawet on nie potrafil zrobic tego klucza i doszlismy do wniosku wymiany calej centralki (nowy pilocik plus sterownik). Dzieki za pomoc :)