Skocz do zawartości

Problem z centralnym zamkiem...nieotwiera z pilota!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Odrazu powiem ze szukalem na forum ale nic konkretnego niebylo a jesli bylo cos na ten temat to tylko pytanie bez odpowiedzi. A wiec jak w temacie, cos padlo w centralnym zamku a konkretnie nie dziala ani otwieranie ani zamykanie a nawet wlaczanie swiatel wewnetrznych z ori kluczyka-pilota. Jak zamykam/otwieram kluczykiem przez zamek w drzwiach lub klapie bagaznika jest ok nawt awaryjki migna ze zamknal itd a z pilota nie dziala Z poczatku myslalem ze baterie w pilocie padly ale wymienilem i dalej to samo..Moze ktos sie z tym spotkal wczesniej albo ma jakies pomysly co mogo sie stac Z gory dzieki za jakies podpowiedzi. Pozdrawiam
Opublikowano
tak, spotkal sie.. wystarczy zaprogramowac kluczyk, instrukcji chyba z 10 na tym forum a stosujac sie do kazdej z nich, napewno rozwiazesz swoj problem :search:
Opublikowano
tak, spotkal sie.. wystarczy zaprogramowac kluczyk, instrukcji chyba z 10 na tym forum a stosujac sie do kazdej z nich, napewno rozwiazesz swoj problem :search:

A wiec znalazlem te instrukcje programujace kluczyk i udalo mi sie go pomyslnie zaprogramowac. Ale mam jeszcze jedno pytanie ad swiatel awaryjnych ktore powinny migac przy zamykaniu jak i przy otwieraniu. Problem w tym ze u mnie migaja tylko przy zamykaniu a przy otwieraniu juz nie??Co to moze byc??Mial ktos taki problem?Dzieki i pozdrawiam.