Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkim;]

W tym roku mam zamiar moją e34 touring 2.0 i jechac w dosc daleką podróż,mianowicie do Norwegii mam do przejechania okolo 1700 km w jedna strone,a w norwegii bede 3 miesiace wiec tam tez troszke km zrobie.I tutaj mam do was wielka prośbę:co warto sprawdzic w moim aucie przed takim wyjazdem,(nie chce zadnych niespodzianek w drodze),czy poprostu kierowac sie tylko opinią serwisu bmw czy na cos szczególnie trzeba zwrocic uwage.

ps Auto jest w stanie idealnym,przejechane ma niecalem 100tysiecy km (potwierdzone przez 2 serwisy BMW).acha auto niewidzialo nigdy gazu i jeżdzi na pb 98:)poradzcie cos prosze bo sie strasznie boje o powodzenie tej wyprawy.

Choc mam becie od 7 miesiecy niemialem z nia zadnych problemow.

Kochane autko,ale nie wiem czy jakiegos numeru mi niewykreci w drodze;]

pozdrawiam wszystkich i dziekuje z gory za odpowiedz :lol:

Opublikowano

ja Ci za duzo nie podpowiem ale moge pocieszyc ze w zeszlym tygodniu jechalem do Luxemburga, 1150 km w 1 strone, BMW E28 524TD w automacie z 84 roku, przejechane ma dopiero 714 000 km ;),

i wszystko bez najmniejszego problemu, na autostradzie dochodzilo do 190km/h ;), ale Twoje autko jest "swieze - nie stare,zajechane" widac i w benzynie a nie jakis TDS tak ze mysle ze nie masz sie czego obawiac, chyba ze koło zapasowe to zawsze trzeba miec ;)