Skocz do zawartości

Pomóżcie!!! Chodzi o dach i dodatkowy zamek....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, mam śliczne E-30, jak to zwykle bywa dach nie jest w 100% sprawny, po pierwsze mechanizm, po drugie zniszczony materiał. Proszę o jakieś informacje...

Interesuje mnie tez do czego dokładnie służy drugi zamek przy dzrwiach od strony kierowcy!!

Z góry dzięki

Opublikowano

Witam,

Zamek jest dokładnie na drzwiach od kierowcy , równolegle z zamkiem od zamykania auta. Jest przy nim taka mała, czerwona lampka i podobna znajduje się na klapie od bagażnika. Mam do tego kluczyk, ale nie chce grzebać bo moge coś rozwalić....

Jeśli chodzi o dach to po pierwsze mechanizm od elektrycznego otwierania, silniczek jest dobry, ale są ułamane takie metalowe ramiona ( nie wiem jak to nazwać) Potrzebuje jakiegoś schematu, albo coś.

No i przydałby się namiar na jakiegoś dobrego tapicera, co by mi nowy dach uszył z dobrego materiału tak z okolic Poznania.

Z góry dzięki za odp.

POZDROWIONKA