Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie

chcialbym was spytac czy sprawdzal ktorys z was moze zawieszenie w kielcach, gdzie najlepiej to zrobic nie chodzi o koszt a o dokladne sprawdzenie

bylem w niemczech w serwisie bmw gdzie robili mi taki niby szybki przeglad bo powiedzialem ze wlasnie kupilem samochod i chetnie bym go sprawdzil, chcialem byc przy tym i troche sie zawiodlem bo przebieglo to bardzo prymitywnie i stweirdzili po paru minutach ze wszystko ok ale jak zaczalem sie skarzyc na tluczenie sprzodu to gosc stwierdzil ze sa luzy na drazkach do stabilizatorow i rzeczywiscie byly i po wymianie polepszylo sie.

powiedzcie mi jak bada sie zawieszenie tylko wzrokowo i badanie amortyzatorow?

bo wiecej nie zrobili bo stwierdzili ze jak nic sie nie dzieje to po co szperac a ja jestem wlasnie przed dluzsza podroza i auto jest kupione od handlarza ktory tak naprawde nie wiedzial co bylo robione w tym aucie a ja nie chce sie wybrac w dluzsza podroz zeby okazalo sie ze cos nie bedzie np po 500 grac ? prosze was o podpowiedz

zauwazylem tez ze tylne kola nie sa pod katem 90 stopni w stosunku do jezdni ale wyczytalem na forum ze jest to naormalne przy bmw z duzymi silnikami i nie swiadczy to jakimkolwiek zuzyciu ale o ustawieniu kola dla lepszej przyczepnosci. czy to sie zgadza?

dzieki wielkie