Skocz do zawartości

Brak zasilania (szyber, centralny, podswietlenie wnętrza)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moj problem wyglada tak: nie dziala mi szyberdach (przelutowałem juz styki ,wymieniłem przekaźnik i nic), nie dziala podswietlenie kabiny jak sa otwarte drzwi (styki mam w zamkach), nie dziala centralny zamek,zamkniecie zbiornika paliwa, oraz podswietlenie bagażnika. Auto to bmw E36 compact z 1995r nie wiem gdzie mam szukać przyczyny, czy te błędy sa ze sobą powiązane?

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam bezpiecznik sprawdzony jest dobry, napięcie na bezpieczniku jest, a nic nie działa. Gdzie dalej mozna szukać przyczyny. Pozdrawiam
Opublikowano

Witam za siedzieniem znaczy gdzie dokladnie? Pod listwą?

czy chodzi ci o kable wychodzące z tylnej klapu w gumowej otoczce? Pozdr,.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam dalej szukam dlaczego nie dziala mi centralny oraz szyber. dzis znalazlem ze prawdopodobnie brakuje mi jakiegos przekaźnika (zdjęcie). Czy ktos wie czy tam ma cos byc? u mnie ktos polączyl kabelkiem 2 wyjscia.miejscie to znajduje sie nad lewym przednim głosnikiem w nogach kierowcy. Pozdrawiam

http://img159.imageshack.us/my.php?image=dsc00360ci7.jpg

• 2 miesiące temu...