Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Miałem problem z rozłączaniem się zegarów w BMW E36 320i więc zamiast eksperymentować z wymianą kondensatorków czy szukaniem zimnego lutu postanowiłem kupić inne zegary. Przy okazji demontażu starego licznika okazało się, że licznik pochodzi z BMW E36 320i coupe z roku 1994 a ja mam bumę w sedanie z 1992 więc ktoś już kombinował.

Kupiłem licznik od BMW E36 325 z roku 1992 (data produkcji licznika 11.1991) i chciałbym przełożyć pamięć, która trzyma stan licznika(przywiązałem się do moich 182 tyś zamiast do 280:))

Gdzie szukać tej pamięci w obu licznikach i czy to będzie pasować oraz czy w ogóle warto to robić i czy to nie będzie powodowało jakichś błędów?

Jeśli ktoś już się w to bawił to proszę o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

najprostsze co możesz zrobić to wsadź ten licznik i ustaw go

(poszukaj ludzi którzy cofają liczniki to wstukają Ci Twój stan licznika czyli te 182tys.km [ oczywiście nie zachęcam do cofania liczników a nawet jestem zdecydowanym przeciwnikiem tego typu operacji )

Opublikowano

16lat i 182tys? Buahahahahh.... :lol: :lol: :lol:

Zostaw to 280tys bo i tak pewno jest sporo więcej ;)

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P