Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to moja 1-wiadomość... przeszukałem wiele wiadomości i nie doczytałem rozwiązania problemu który posiadam.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam uszkodzone radio jednoczęściowe (stary typ wtyczki).

Nieświadomy komplikacji kupiłem na Allegro na podmianę radio 2-częściowe (osobny wyświetlacz) też ze starym typem wtyczki.

Jak się okazało - nie mam się "czym" podpiąć do wyświetlacza.

Defacto nie zależy mi na wyświetlaniu "komputera" (w zegarach mam wyświetlacz z "dzwiami") tylko na sterowaniu i wyświetlaniu radia.

Stąd pytanie - w jaki sposób połączyć radio z wyświetlaczem (instalacja samochodu nie ma żadnego złącza do podłączenia z wyświetlaczem itp.)

Z góry dzięki za info.

Opublikowano

Bardzo słabo szukałeś, albo tylko piszesz dla usprawiedliwienia braku szukania ... było o tym wielokrotnie, a ostatnio kilka dni temu, np. :

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=85760 i wiele innych ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Witam. Nie chce być nie uprzejmy, ale to przykładowe (czytałem je dokładnie) jak i te określane "jako wiele innych" nie odpowiada na moje pytanie...
Opublikowano

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano

Witam. Przyznaje się, że... nie doczytałem.

Zdaje sobie sprawę, że nie byłem wiarygodny, ale naprawdę nie chciałem nikomu zawracać głowy, ani nie kierowałem się lenistwem.

Bardzo dziękuje za pomoc i mogę jedynie przeprosić za kłopot.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Spoko :cool2: :mrgreen:

Przynajmniej się przyznałeś :mrgreen:

Stronka