Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robił już ktoś przekładkę foteli przednich :?:

Fotel od strony kierowcy (skórzany) trochę się już przetarł, pomimo intesywnej reanimacji... :arrow: i chcę zamienić go miejscami z fotelem pasażera.

Będą pasowały mocowania fotela :idea: :?:

Opublikowano
Robił już ktoś przekładkę foteli przednich :?:

Fotel od strony kierowcy (skórzany) trochę się już przetarł, pomimo intesywnej reanimacji... :arrow: i chcę zamienić go miejscami z fotelem pasażera.

Będą pasowały mocowania fotela :idea: :?:

8) Podjedz w tygodniu to sie cos zmontuje systemem prob i bledow :lol:

Opublikowano

Właśnie, o regulacji foteli nie pomyślałem.... :idea:

Dzięki Pablo za pomoc, ale i tak mam jeszcze spinki w drzwiach do zrobienia, bo mi boczki nie trzymają, więc przy mojej beemce będzie co podłubać :twisted:

Opublikowano

Witam

ja w swoim aucie tez mialem ten problem ale od co dorwalem kawalki dobrej gatunkowo skory rozebralem siedzenia i dalem do znajomego tapicera wszyl mi po dwa kawalki po bokach te ktore najczesciej sie wycieraja i mam jak nowe a juz minol rok czasu wiec czy jest sens bawic sie w zamiane foteli?????

Wojz
Opublikowano

W miom przypadku skóra jest jeszcze w miarę...,lecz widać miejscami ślady przetarcia nie do wypastowania.

Ale większym problem jest to, że fotel kierowcy jest już trochę wysiedziany ( 260 000km ), i ucieka mi trochę oparcię fotela na lewą/dolną stronę.

Może wiecie jak temu zaradzić :?: