Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moglby mi ktos powiedziec jaki momen obrotowy ma e36 328 ? bo sciaglem ten plik z danymi ale na wiscie niechce mi sie cos otworzyc :/, a tak z ciekawosci wie moze ktos czy 328 cabrio ma jakies szanse z astra coupe ktora ma 250 Nm przy 1950 obr/min ?
Opublikowano

280 Nm przy 3950, 7,7 do 100, 230 max i 1430 kg

Ta astra to diesel czy turbo benzyna?

Opublikowano
2,0 turbo benzyna bo chyba coupe diesle nie wychodzily no ale z tego co podales to ma szanse bmw chyba co ? bo 280 Nm ma bmw a astra 250 Nm to juz w sumie na starcie by miala ciezko astra no i naped na tyl bmw to chyba tez gorzej tylko ze astra ma 7,1 do setki i 190 km i wazy 1485 kg
Opublikowano
Przy tej mocy na suchym to tylny napęd jest zaletą. Astra ma lepsze przyspieszenie na papierze, ale masy są podobne i myślę, że wszystko zależy od kierowcy.
Opublikowano
aha no tez wlasnie tak mi sie wydaje tylko ze w sumie astra ma turbo to zanim turbo zaskoczy a bmw odrazu idzie to tez chyba inaczej