Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam dziwny problem 523ia, autko do 3000 idzie niezle ale juz na 3 biegu nie chce sie wkrecac na wysokie obroty i jest zamulone to samo 4 i 5 osiaga 2500-3000 wciskam pedal gazu i nic.auto pomalu idzie az wstyd.na kompie nic nie wskazalo brak bledów.co moze byc przyczyną?
Opublikowano
moje autko nie domagało powyzej 3500obr/min okazało sie ze padła pompa paliwa ta która jest pod siedzeniem kierowcy,pompowała paliwo mniejszym cisnieniem niz powinna...wyszło to dopiero na profesjonalnym sprzecie diagnostycznym....na laptopach różnych magików nic nie wychodziło...pozdrawiam
Opublikowano
musze sprawdzic bo na "P"jak wciskam pedal gazu to sie wkreca na obroty.jeszcze zobacze co z katalizatorem bo poczytalem i to tez moze byc przyczyna
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

powiem tak:to co lejemy na wiekszosci stacjach to wielkie gowno doslownie.juz nie wiem gdzie mam tankowac.zalalem na statoil supreme i auto chodzi jak brzytwa zbiera sie na obroty a jak zalacze kickdawn to az przyjemnie wciska w fotel.orlen lipa totalna zawsze lalem szkoda bo w moim miescie nie ma BP bo tez maja dobra jakosc moze wyolbrzymiam problem ale na stacjach u mnie w niektorych powiedzmy firmowych stacjach paliwo to gowno.pozdraiwam

jesli tez ktos mial problem z paliwem z jakiejs stacji X to prosze piszcie.