Skocz do zawartości

Prosze o opinie alufelg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy koledzy mam prozbe do Was....upatrzylem sobie felgi ktore chcialbym kupic....i chcialbym uslyszec co o nich sadzicie:)

Prosze o to link do alufelg...

http://www.motoricus.pl/index.php?m=sekcja.php&id_shop=13&id_section=12&id_item_szuk=5996&srednica=16&stage=4&producent=MOMO&samochod=BMW&model_samochodu=3%20318%20i&szukaj=szukaj&marka=1&model=69&seria=7&rozmiar=16

Trojke mam nba 15 calowych kolach, teraz chce zalozyc 16 cali. jak macie jakies propozycje innych alusow...to prosze o linki:)

Pozdrawiam

BMW- Bedziesz Mial Wrazenia
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Felgi mają się podobać Tobie czy forumowiczom? :mrgreen:

Kup takie by Tobie przypadły do gustu.

A wątków o doradzaniu w kwestii wyglądu felg na forum jest multum więc wystarczy się nieco wysilić i poszukać :wink:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Drodzy koledzy mam prozbe do Was....upatrzylem sobie felgi ktore chcialbym kupic....i chcialbym uslyszec co o nich sadzicie:)

Prosze o to link do alufelg...

http://www.motoricus.pl/index.php?m=sekcja.php&id_shop=13&id_section=12&id_item_szuk=5996&srednica=16&stage=4&producent=MOMO&samochod=BMW&model_samochodu=3%20318%20i&szukaj=szukaj&marka=1&model=69&seria=7&rozmiar=16

Trojke mam nba 15 calowych kolach, teraz chce zalozyc 16 cali. jak macie jakies propozycje innych alusow...to prosze o linki:)

Pozdrawiam

Do aut przerobionych kompleksowo pewno by pasowaly, ale do seryjnej furki (tymbardziej e36) to porazka.