Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie, problem polega na tym, że mam obraz mapy Road Map Europe 07-1 w formacie.daa za pomocą programu PowerISO nagrałem ją na płytke DVD-R (TDK) z prędkością x4 (najmniejsza w PowerISO), płytka wogóle nie zadziałała w napędzie DVD, pozniej zapisałem ją w formacie.iso i nagrałem przez alcohol 120% na takiej samej płytce z predkością x1- brak odczytu :cry2: Jak się za to zabrać?

Może płyta TDK jest na to za słaba, albo powinienem nagrać to na DVD+R- sam już nie wiem...

Opublikowano
Jak nagrywasz np. przez Nero to masz różne typy nośników DVD (ISO, UDF, St.) i ustaw na DVD-UDF
Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano
Ustawiłem to w nero (konfiguracja -> pamięć tymczasowa i zaznaczyłem tą opcje, ale dalej nic z tego), może obraz był źle nagrany z 07-1:? Dziś jednak nagrałem navi 08-1 na DVD+R z prędkością x4 w nero i wszystko działa tak jak powinno :mrgreen: