Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

koledzy mam maly problem z moja e36 ktora kupilem w lutym i krok po kroku doprowadzam do naleznego jej stanu.

1. komunikat "tail light fauiler"

sprawdzalem na forum podobno chodzi o swiatla wstecznego u mnie dzialaja oba, zarowki sa nowe i takie same pomimo to komunikat sie pojawia :(

2. komunikat "check coolant level"

plynu dolalem jest nawet troszke zaduzo pomimo to komunikat pojawia sie a niewidze zeby w chlodnicy byl czujnik i nie wiem gdzie go szukac :roll:

3. czasami podczas jazdy gdy hamuje z predkosci powyzej 100km/h pojawiaja sie drgania ale nie jest to regula a w chwili kiedy hamuje z predkosci 60km/h drgan nie ma.

dodam tylko ze oponki mam 215/45/17 ale chyba nie ma to znaczenia gdyz objawy nie zawsze sie pojawiaja a oponki sa ciagle te same :wink:

Jezeli ktos potrafi pomoc lub uporal sie z takimi problemami to prosze o pomoc i z gory za nia dziekuje :8)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ad.1 pewnie spalona ktoras z zarowek postojowych z tylu

ad.2 mi tez czesto check control informuje o niskim poziomie plynu chlodniczego a wcale tak nie jest, gasze motor, za chwile uruchamiam i jest ok. wiec olac to, check control jest dobry dla kobiet ;)