Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Padła mi dmuchawa w E46 klimatronik. Wogóle nie reaguje na żadne przełączenia, pomóżcie co to może być i jak to można naprawić.
Opublikowano
Witam mam ten sam problem. Raz reaguje raz nie. Ale w 75% włączeń nie działa to znaczy działa jak chce. Jeszcze Sobie tego nie zrobiłem ale planuje na dniach. Więc tak ,jeżeli skacze Tobie siła nadmuchu nawiewu to padł Tobie "rezystor dmuchawy" możesz to znaleźć pod nazwą "jeż". Jakieś 280zl(nie kupuj używanych bo często są naprawiane ,kolega kupił niby dobry i padł mu po 4-5 tyś. km) +plus podłączenie jakieś 30 zł ale można znaleźć inst. jak to zrobić samemu (na tym forum pewnie też jest). Odnośnie sterowania kierunkiem nawiewu. to jest z tym dużo zabawy albo 3ba rozmontować konsole przednią i powymieniać silniczki sterujące nawiewem (a tego nie chcesz) albo znajdziesz mega dobrego elektryka który może coś z tym zrobi. Ja mam takiego w Gdyni.
Nałogowy wygniatacz asfaltu polskiego.