Skocz do zawartości

Zmieniłem kondensatory i nic ( c. d. Niesprawne zegary)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie moje zegary nadal nie działają poprawnie. :( Piałem już raz na ten temat i skorzystałem z podpowiedzi od was. Dzięki.Mimo wszystko jednak mimo że zmieniłem kondensatory w zegarach , posprawdzałem złączki i bezpieczniki to nadal nic. Nie działają poprawnie tylko jak chcą czasem pokazują a czasem nie.Czy mogę jeszcze coś poradzić. Zegarów nie chcę zmieniać bo raz że koszty a dwa że zaraz inne dane na wyświetlaczach. Nie wyświetlają się lub bardzo słabo komunikaty no i w ogóle nie idzie zrobić testu zegarów.

POMÓŻCIE... :modlitwa:

TOMEK[E32]730
Opublikowano
1988 silnik 3,0 i już mnie szlak trafia bo jeszcze nie widziałem ich sprawnie działającyj od momentu jak ją kupiłem. Aha no i również nie działa GONG i nawet nie wiem jak powinien działać.
TOMEK[E32]730
Opublikowano
Zegary możesz śmiało zmienić koszt to ok 100zł tylko muszą być do 1989r do wrzesnia bez kości pamięci bo ty masz tą kość we wtyczce koloru brązowego i jak zmienisz zegar to dane pozostaną twoje.
www.klinika-bmw.pl
  • Moderatorzy
Opublikowano
730"]Witam.

Jak w temacie moje zegary nadal nie działają poprawnie. :( Piałem już raz na ten temat i skorzystałem z podpowiedzi od was.

Jeśli już raz o tym pisałeś i nadal coś jest źle to powinieneś kontynuować tamten temat a nie zakładać nowy.

W przyszłości będę zamykał lub usuwał takie tematy jak ten.

Pozdrawiam

Admin