Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam forumowiczów, mam jeden maleńki problem a raczej pytanie, nie wiem do czego służą przyciski(jest ich 7) które znajdują się pod panelem do sterowania klimą , są tam 2 wyślwietlacze, jeden to zegar a drugi wskazuje datę. gdy je wciskam nic się nie dzieje czy może ktoś mi pomóc?? http://allegro.pl/item371577335__bmw_318i_.html podobnie wygląda wnętrze mojej bety. rok produkcji 1993
Opublikowano
To panel małego kompa, jeden wyświetlacz pokazuje godzinę/datę, drugi temperaturę. Opis przycisków powinien gdzieś być na forum, służą one głównie do ustawienia wskazań, na codzień rzadko się z nich korzysta.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
dla niewtajemniczonego kolegi występują jeszcze kopmy z większą ilością klawiszy, co wiadomo daje więcej funkcji i możliwości typu pokazywanie chwilowego spalania, zasięgu na ilości paliwa w baku, i wiele wiele innych. Pełny opis jest w instrukcji obsługi BMW E36. Jak coś to służę pomocą.

BMW E34 520i / sedan / 1992 / auto / calypsorot metallic

-------------------------------------------------------------------

EX: BMW E30 318i / coupe / 1989 / manual / diamant schwarz

EX: BMW E30 316i / coupe / 1991 / manual / diamant schwarz

Opublikowano

No to od lewej:

1.Pokazuje lub nie temperaturę (jeśli wyłączysz wyświetlanie włączy się samo wraz z sygnałem dźwiękowym gdy temperatura spadnie poniżej +3°C).

2.Przełącza wyświetlanie między stopniami celsjusza i farenheita.

3.Przełącza wskazywaną godzinę na datę i na odwrót.

4.Aktywuje lub de aktywuje pipszczyk memo (guzikiem nr 6 lub 7 teraz nie pamiętam ustawiasz minuty, przy każdej godzinie i ustawionej minucie pipszczyk pipszczy, dla mnie bzdura ale tak jest sprawdzałem)

5.Ustawia datę i godzinę (musisz chwilę przytrzymać to kropki zaczyna mrugać wtedy guzikami 6 i 7 ustawiasz czas lub datę, jak mieszkasz w wysokim bloku i masz zepsutą windę to nie zapomnij zegarka kumpel zapylał na 8 piętro bo usiadł w samochodzie i zajarzył, że nie wie która godzina).

6.Jak wyżej.

7.Jak wyżej.