Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dostalem od znajomego zestaw (link ponizej) i moje pytanie:

Czy w E36 jest mozliwosc zamontowania tego zestawu, czy nie bedzie z tym zadnych problemow, oraz jak z funkcjonalnoscia(czy to wogole bedzie dzialac)?Moze ktos z was montowal juz cos takiego, jezeli tak to niech sie wypowie jak to wszystko wyglada w praktyce.....???

http://allegro.pl/show_item.php?item=361665379

POZDRO!!!

PS.zalozylem temat w innym dziale ale nie dostalem odpowiedzi :(

zalezy mi na czasie

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
co do jakości to nie ma sie czym martwić, bo będzie działać na pewno. Jeśli oczywiście towar nie jest wadliwy. w swoim życiu założyłem już kilka centralnych które były raczej z allegro i wszystkie dało się prosto założyć, i funkcjonują doskonale do dnia dzisiejszego. jeżeli kolega dysponuje minimalnymi zdolnościami manualnymi to na pewno poradzi z zamontowaniem. :)

BMW E34 520i / sedan / 1992 / auto / calypsorot metallic

-------------------------------------------------------------------

EX: BMW E30 318i / coupe / 1989 / manual / diamant schwarz

EX: BMW E30 316i / coupe / 1991 / manual / diamant schwarz

Opublikowano
jak najbardziej bedzie dzialac, silowniki od centrala juz masz wiec mozesz odsprzedac dalej. pozdro...

Hmmm....no wlasnie nie mam bunia jest bez centralnego, rozbieralem drzwi, sprawdzalem i silownikow niema :think: :(

Dzieki wielkie za wypowiedzi mysle ze z montazem sobie poradze a skoro mowicie ze wszystko bedzie dzialac raczej bezproblemowo to od jutra biore sie za robote :cool2:

Bardzo Mądry Wybór
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
e36 bez centrala??!! :shock: Pierwsze slysze, powaznie, no ale to tez raczej nie powinno ci sprawic klopotow. Tylko wiecej pracy bedzie, ale jak sam polozysz to przynajmniej sie czegos nauczysz a jak sie cos sypnie to bedzie ci latwiej naprawic. Powodzenia... ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Montaz zamka troche sie odciagnal z uwagi na brak czasu, od jutra mam zamiar sie do tego zabrac tylko mam maly problem...Szukałem na forum ale nigdzie nie mogłem znalezc.Nie wiem jak założyć siłowniki w drzwiach. Czy mógł by ktoś opisać jak sie je zakłada i w ktore miejsca konkretnie sie je podpina,przykreca?? Albo jak by któś wrzucił fotki ze zdejęciami już założonego. Proszę bardzo o odp.

Ps.chodzi o centrala z linku wyzej

Pozdr!!!

Bardzo Mądry Wybór
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Silowniki montujez do tych podluzynych, metalowych listew wchodzacych w sklad zestawu, i dopiero te listwy mocujesz do drzwi, a ustawic to wszystko musisz juz jakos sam, tak zeby silownik mogl poprawnie pracowac, oryginalnych u mnie nawet nie widac, wiec nie wiem czy ktos ci zarzuci takie foto, powodzenia,..
Opublikowano (edytowane)
Silowniki montujez do tych podluzynych, metalowych listew wchodzacych w sklad zestawu, i dopiero te listwy mocujesz do drzwi, a ustawic to wszystko musisz juz jakos sam, tak zeby silownik mogl poprawnie pracowac, oryginalnych u mnie nawet nie widac, wiec nie wiem czy ktos ci zarzuci takie foto, powodzenia,..

Ok.tylko w ktore miejsce silownik podpiac do zamka :?:

Edytowane przez pawelec2410
Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
wytlumacz bo nie rozumiem, chodzi ci o prad teraz??

Chodzi mi o elementy mechaniczne, bo zeby to wszystko dzialalo to silownik chyba musi byc w jakis sposob podpiety do ktoregos elementu mechanicznego ktory zamyka drzwi a ja nie kumam do ktorego i gdzie :worried: :oops:

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
To może daj zarobić komuś kto się na tym zna dasz z150 zł a będziesz miał pewność że jest założone OK a samemu jak się nie znasz w tematyce możesz tylko stracić kilka dni i nic ciekawego nie zdziałać - wiem coś o tym :D Czasami lepiej dać zarobić innym :)

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...

Opublikowano

To może daj zarobić komuś kto się na tym zna dasz z150 zł a będziesz miał pewność że jest założone OK a samemu jak się nie znasz w tematyce możesz tylko stracić kilka dni i nic ciekawego nie zdziałać - wiem coś o tym :D Czasami lepiej dać zarobić innym :)

Serdecznie zapraszam do rejestracji --> www.bmwer.darmowefora.pl

oraz tutaj www.autogen.pl

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...