Skocz do zawartości

Warszawa - czy ktos pomoze z wgraniem softu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie koledzy,

wlasnie nabyłem moją BMW e38 730D z 2001 roku :dance: , auto jest piękne i z przyjemnością pokażę je w niedalekiej przyszłości, ale dziś mam inne pytanie:

czy ktoś z W-wy lub okolic może mi pomóc z wgraniem nowego softu i polskiego menu? Znam angielski, ale chętnie bym to uaktualnił. A wgrywanie samemu to dla mnie czarna magia. Jeśli ktoś może pomóc, to bardzo proszę o kontakt, najchętniej na priv...

dzięki, pozdrawiam :D

Maciek

Opublikowano
Witajcie koledzy,

wlasnie nabyłem moją BMW e38 730D z 2001 roku :dance: , auto jest piękne i z przyjemnością pokażę je w niedalekiej przyszłości, ale dziś mam inne pytanie:

czy ktoś z W-wy lub okolic może mi pomóc z wgraniem nowego softu i polskiego menu? Znam angielski, ale chętnie bym to uaktualnił. A wgrywanie samemu to dla mnie czarna magia. Jeśli ktoś może pomóc, to bardzo proszę o kontakt, najchętniej na priv...

dzięki, pozdrawiam :D

Maciek

tak, tak, tak, 3 x tak

odezwij się na PW

albo lepiej na [email protected]

Opublikowano

macznik widze, ze tez dorabiasz na zycie wgrywajac lektora PL, a wysmiewasz sie z kolegow na forum... pfff

Kolego "ajlb":

po pierwsze to ja z nikogo się nie wyśmiewam (naśmiewam) - ja tylko Ciebie delikatnie "podkręciłem" za niekulturalne odezwanie się...

po drugie - ja nie zarabiam w ten sposób na życie (w odróżnieniu od Ciebie) = robię TO za flaszkę bo lubię się napić a Moja schowała pieniąchy...

Paniał?

...